Website
laten maken?

Wil je een website laten maken die volledig aansluit bij jouw wensen en bedrijf? Bij ons ben je aan het juiste adres! Ons team van experts creëert unieke websites met een professionele uitstraling.

Website laten maken

Tijd voor een nieuwe website?

Wij begrijpen dat een effectieve website essentieel is voor het succes van je bedrijf. Of je nu een persoonlijk blog wilt starten of een uitgebreide bedrijfswebsite met meerdere functionaliteiten nodig hebt, wij staan klaar om je te helpen!

Ons team van experts zorgt ervoor dat jouw nieuwe website niet alleen een aantrekkelijke uitstraling heeft, maar ook de behoeften van jouw klanten aanpakt. Wij zorgen ervoor dat jouw website een plek wordt waar bezoekers overtuigd worden om jouw diensten af te nemen en eventuele problemen oplossen.

Een alles-in-één website nodig?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het laten maken van een nieuwe website. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen een prachtige uitstraling heeft, maar ook technisch solide is en klaar is voor succes.

Wij begrijpen dat de kosten van een website sterk kunnen variëren, afhankelijk van het type website en de gewenste functionaliteiten. Of je nu kiest voor een basis website of een uitgebreide bedrijfswebsite met een vacature-module, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die binnen jouw budget passen.

Website laten ontwerpen

wat kan je verwachten?

Website laten maken

Bij ons gaan we verder dan standaardoplossingen. We begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en daarom werken we samen aan een website die zich onderscheidt. Met onze expertise in zoekmachineoptimalisatie zorgen we voor een goed gestructureerde website die op de lange termijn voordelen oplevert.

Daarnaast besteden we veel aandacht aan het ontwerp van je website, zodat het perfect aansluit bij je doelgroep en huisstijl. Geen standaard templates bij ons! We combineren je huisstijl, persoonlijke content en de juiste strategie om een succesvolle website te creëren die jouw bedrijf weerspiegelt.

Goed vindbaar in google

Wil je dat jouw website goed vindbaar is in Google? Wij helpen je graag! Met onze expertise in zoekmachineoptimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website een sterke positie krijgt in de zoekresultaten. We optimaliseren de structuur, inhoud en technische aspecten van je website, zodat je beter zichtbaar bent voor potentiële bezoekers. Vergroot je online zichtbaarheid en bereik met onze hulp jouw doelgroep via Google.

Website laten maken in WordPress

Bij ons ben je verzekerd van een gloednieuwe website die gebouwd is met WordPress, het meest populaire contentmanagementsysteem ter wereld! Met onze uitgebreide expertise op dit gebied garanderen we niet alleen een prachtige website, maar ook een strak ontwerp en de juiste technische functionaliteiten.

Of je nu een eenvoudige blog, een zakelijke website of een online winkel wilt, wij passen WordPress aan op jouw specifieke behoeften. We zorgen voor een gebruiksvriendelijk beheersysteem, zodat je zelf gemakkelijk je website kunt onderhouden en updaten.

Veelgestelde vragen

De kosten om een website te laten maken kunnen erg uiteen lopen. Zo kan je al een prachtige website laten maken vanaf €799. Wil je meerdere functies of bepaalde modules? Dan zal dit bij de basisprijs opkomen.

Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen zodat we hier een vrijblijvende offerte van kunnen maken.

Wij zijn gevestigd in Roosendaal en Zevenbergen en bedienen de gehele regio, waaronder plaatsen zoals Breda, Bergen op Zoom, Etten-Leur, en Oosterhout.

Ja, naast het maken van websites bieden wij ook onderhoudsdiensten en regelmatige updates om ervoor te zorgen dat jouw website veilig, up-to-date en optimaal presteert.

Responsive design verwijst naar het ontwerpen en ontwikkelen van een website op een manier die zich aanpast aan verschillende schermformaten en apparaten, zoals mobiele telefoons, tablets en desktopcomputers. Het zorgt ervoor dat de website er goed uitziet en goed presteert, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt om de website te bekijken.

Responsive design is belangrijk omdat steeds meer mensen internet gebruiken op mobiele apparaten. Het hebben van een responsive website zorgt voor een optimale gebruikerservaring, omdat de inhoud en indeling van de website zich automatisch aanpassen aan het scherm van de gebruiker. Dit helpt bij het behouden van bezoekers, verhoogt de betrokkenheid en verbetert de conversieratio’s. Bovendien geeft een responsive website ook een positief signaal aan zoekmachines, wat kan bijdragen aan een betere ranking in zoekresultaten.