WordPress website laten maken

Als je op zoek bent naar een professionele WordPress-website die indruk maakt op bezoekers, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 6 jaar ervaring ontwerpen we een website die volledig aan jouw wensen voldoet.

Website laten maken

Wij gaan verder dan de basis door nauw samen te werken met onze klanten, begrijpend dat elke onderneming zijn eigen verhaal en identiteit heeft. Dit inzicht stelt ons in staat een website te creëren die niet alleen visueel onderscheidend is, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat deze gestructureerd, gebruiksvriendelijk en voordelen oplevert voor de lange termijn.

Daarnaast leggen we veel nadruk op het ontwerp van jouw website, om ervoor te zorgen dat deze volledig aansluit bij je doelgroep en de identiteit van je merk. Standaardoplossingen passen niet bij ons; in plaats daarvan integreren we jouw unieke huisstijl, content, en strategische inzichten om een website te ontwikkelen die echt jouw onderneming vertegenwoordigt.

Klaar om online te scoren?

Samen met u nemen we de online mogelijkheden voor uw onderneming onder de loep, van zoekmachineadvertenties en optimalisatie tot het ontwikkelen van een nieuwe website.

Waarom WordPress?

WordPress, oorspronkelijk een eenvoudig platform voor bloggers, is door zijn continue ontwikkeling en toevoeging van talrijke functionaliteiten uitgegroeid tot een van de meest gebruikte Content Management Systemen ter wereld, veelzijdig inzetbaar voor diverse online doeleinden.

WordPress is een uitstekend CMS voor webontwikkeling, geschikt voor elk type bedrijf, van grote corporaties tot kleine webshops. Zijn gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat je het platform snel leert beheersen, wat het aanmaken van nieuwe content na oplevering van de website vergemakkelijkt.

Eenvoudige werkwijze

Een goed begin is het halve werk, daarom werken wij met een duidelijke werkwijze en maken we een planning die aansluit op zowel jouw als onze agenda.

Conceptgesprek
In een kennismakingsgesprek verkennen we samen uw bedrijf, uw wensen en verwachtingen. Dit gebruiken we om de unieke aspecten en stijl van uw bedrijf te begrijpen, waarna we een passend concept voor uw website ontwikkelen.
1
Ontwikkeling
Na het bespreken van het concept, gaan wij bezig om de volledige website te bouwen, met meerdere feedbackmomenten gedurende het proces. We werken nauwgezet aan het eindproduct en zorgen ervoor dat de website volledig voldoet aan uw wensen en verwachtingen.
2
Lancering
Na uw goedkeuring komt uw website online te staan! Klanten kunnen uw nieuwe website bezoeken en gebruiken. U krijgt vervolgens de optie de website te laten onderhouden door ons. Wij zorgen er dan voor dat uw website gezond en snel blijft.
3