Onderhoud & Support

Laat ons het onderhoud en de beveiliging van jouw WordPress website verzorgen, met gunstige prijzen en geschikt voor elke website. Wil je morgen al ontzorgd worden?

Onderhoudspakket

Naast het regelmatig updaten van je WordPress website, omvat goed onderhoud nog tal van andere aspecten. Als experts staan we klaar om al deze taken van je over te nemen. Of je nu een kleine WordPress website hebt of een geavanceerde WooCommerce webshop, ons team zorgt ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Het belang van WordPress updates

Beveiligingslekken in de software maken je website kwetsbaar voor hackers. Dit risico kun je vermijden door regelmatig software-updates uit te voeren. Bovendien voorkom je dat bepaalde functionaliteiten op den duur niet meer werken. Als ondernemer wil je je waarschijnlijk niet bezighouden met al deze zaken. Gelukkig hoef je dat ook niet te doen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de WordPress-updates graag van je over.

wat kan je verwachten?

Wat zit er inbegrepen?

Onze onderhoudspakketten bieden een complete oplossing voor jouw WordPress-website. We zorgen voor regelmatige updates, backups en optimalisatie om de prestaties te verbeteren. Met monitoring en rapportages houden we de gezondheid en beveiliging van je website nauwlettend in de gaten. Bovendien bieden we SEO-analyse, website aanpassingen en uptime monitoring om ervoor te zorgen dat je website altijd optimaal functioneert.

Geen opstartkosten

Geen opstartkosten voor onze WordPress onderhoudspakketten. Snelle installatie binnen 1 werkdag. Wij nemen alle zorgen uit handen voor het onderhoud van jouw WordPress-website.

Updates

met voldoende schijfruimte en bandbreedte

Back-ups

waarbij jij de eigenaar blijft van de domeinnaam

Beveiliging

Gratis verhuizing bij het overstappen

SEO rapportage

zodat je zoveel kunt mailen als je wilt

Uptime

We helpen je graag als je een vraag hebt

Monitoring

We helpen je graag als je een vraag hebt

Optimalisatie

zodat je zoveel kunt mailen als je wilt

Hulp bij problemen

Gratis verhuizing bij het overstappen

SSL-certificaat

voor de veiligheid van jou en je bezoekers

Compleet

Per maand
59 Per maand
  • Dagelijkse back-ups
  • SSL certificaat
  • Optimalisatie

Pro

Per maand
29 Per maand
  • Dagelijkse back-ups
  • SSL certificaat
  • Optimalisatie
Populair

Basis

Per maand
17 Per maand
  • Dagelijkse back-ups
  • SSL certificaat
  • Optimalisatie

Veelgestelde vragen

Onze onderhoudspakketten bieden een complete oplossing voor jouw WordPress-website. We zorgen voor regelmatige updates, backups en optimalisatie om de prestaties te verbeteren. Daarnaast bieden we monitoring, rapportages, SEO-analyse en uptime monitoring om de gezondheid en beveiliging van je website te waarborgen.

Het uitbesteden van WordPress-onderhoud biedt meerdere voordelen. Ten eerste zorgen regelmatige updates ervoor dat je website beveiligd blijft tegen hackers. Daarnaast garandeert het een optimale functionaliteit van je website, aangezien functionaliteiten mogelijk niet meer werken zonder updates. Ook hoef je je als ondernemer geen zorgen te maken over het technische aspect van je website, omdat dit door specialisten wordt afgehandeld.

Onze onderhoudspakketten omvatten regelmatige updates, backups, optimalisatie, monitoring, rapportages, SEO-analyse, uptime monitoring en hulp bij problemen. Daarnaast bieden we gratis verhuizing bij het overstappen naar onze service en een SSL-certificaat voor de veiligheid van jou en je bezoekers.

Nee, er zijn geen opstartkosten verbonden aan onze WordPress onderhoudspakketten. Bovendien zorgen we voor een snelle installatie binnen 1 werkdag, zodat je snel van onze service kunt profiteren.

Als je geïnteresseerd bent in onze diensten, kun je contact met ons opnemen via de website. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en een kennismakingsgesprek in te plannen, waarin we de mogelijkheden voor jouw specifieke website kunnen bespreken.