Webhosting uitbesteden

Kies voor betrouwbare webhosting en boost je website met snelheid en veiligheid. Verhoog je vindbaarheid in Google en bescherm je website tegen hackers.

Webhosting op maat

Met ons hosting- en onderhoudspakket nemen we alle zorgen wat betreft je website uit handen. We regelen de hosting, domeinregistratie, back-ups, SSL-certificaten, zakelijke mail en WordPress-updates.

Complete controle

Bij ons wordt elk hostingpakket geleverd met een uitgebreid controlepaneel, waarmee u alle functies van uw hostingpakket zelf kunt beheren. U kunt eenvoudig e-mailadressen aanmaken, uw website beveiligen, extra domeinnamen toevoegen en scripts installeren. Mocht u echter geen ervaring hebben of liever niet zelf aanpassingen wilt maken, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons team staat klaar om het volledige beheer van uw hosting voor u te verzorgen. We nemen graag de verantwoordelijkheid uit handen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

wat kan je verwachten?

Wat zit er inbegrepen?

Ieder hosting- en onderhoudspakket is maatwerk. We kijken daarbij naar de omvang van de website, het aantal benodigde mailaccounts en verdere technische specificaties. Op basis daarvan maken we een inschatting hoeveel schijfruimte en bandbreedte er nodig is. De hierna genoemde zaken zitten in ieder geval altijd inbegrepen in onze pakketten.

Gratis verhuizing

Bij het overstappen met de webhosting, komen een aantal uitdagingen kijken. De website moet fysiek verhuist worden, maar ook de mail moet goed blijven werken.

Als wij de webhosting mogen verzorgen, regelen wij al die technische rompslomp. Dus geen zorgen, wij hebben dit perfect in de vingers. En het kost je niks extra.

Hosting

met voldoende schijfruimte en bandbreedte

Domeinregistratie

waarbij jij de eigenaar blijft van de domeinnaam

SSL-certificaat

voor de veiligheid van jou en je bezoekers

Mailaccounts

zodat je zoveel kunt mailen als je wilt

Website-support

We helpen je graag als je een vraag hebt

Gratis verhuizing

Gratis verhuizing bij het overstappen

Compleet

Per maand
59 Per maand
  • Dagelijkse back-ups
  • SSL certificaat
  • Optimalisatie

Pro

Per maand
59 Per maand
  • Dagelijkse back-ups
  • SSL certificaat
  • Optimalisatie
Populair

Basis

Per maand
59 Per maand
  • Dagelijkse back-ups
  • SSL certificaat
  • Optimalisatie

Veelgestelde vragen

Het uitbesteden van webhosting heeft verschillende voordelen. Wanneer je je webhosting aan ons uitbesteedt, zorgen wij voor een betere snelheid en veiligheid van je website. Onze professionele webhostingexperts beschikken over geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat je website optimaal presteert. Bovendien nemen wij het volledige beheer en onderhoud van de server uit handen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je website of bedrijf.

Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen zodat we hier een vrijblijvende offerte van kunnen maken.

Wanneer je ervoor kiest om je webhosting niet uit te besteden, loop je enkele risico’s. Je website kan traag en onbetrouwbaar worden, met een negatieve invloed op de gebruikerservaring en de vindbaarheid in zoekmachines. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor het beveiligen van je server en het implementeren van beveiligingsupdates, wat tijdrovend en complex kan zijn. Door je webhosting aan ons uit te besteden, zorgen wij ervoor dat je website optimaal beveiligd is en regelmatig wordt bijgewerkt, waardoor je een verhoogde bescherming hebt tegen hacks en cyberaanvallen.

De kosten voor het uitbesteden van webhosting variëren, afhankelijk van je specifieke behoeften en het gekozen hostingpakket. Als je ervoor kiest om je webhosting bij ons uit te besteden, bespreken we graag je vereisten en bieden we een op maat gemaakt pakket aan dat past bij je budget. Onze prijzen omvatten niet alleen de hostingdiensten zelf, maar ook de technische ondersteuning en eventuele extra functies die je nodig hebt.

Het migreren van je website naar onze webhosting is eenvoudig en moeiteloos. Zodra je besluit je webhosting aan ons uit te besteden, zorgen wij voor de volledige migratie van je website. Onze technische experts nemen het proces van het maken van een back-up van je websitebestanden, het overzetten van je bestanden naar onze server en het bijwerken van de DNS-instellingen volledig voor hun rekening. Je hoeft je geen zorgen te maken over technische aspecten, omdat wij ervoor zorgen dat de migratie soepel verloopt.

Bij het uitbesteden van je webhosting aan ons, bieden we uitgebreide ondersteuning. Ons team staat klaar om technische ondersteuning te bieden via telefoon, e-mail of live chat tijdens onze kantooruren. Of je nu vragen hebt, problemen ondervindt of technische uitdagingen hebt, onze experts zijn er om je te helpen.